Monday, 20 December 2010

Vagina Kak Shinta

Pelbagai alasan yang ku berikan untuk memuaskan hati mereka sedangkan pada hakikatnya hanya aku sendiri yang tahu akan sebab sebenar-benarnya. Semakin lama aku menyimpan kenangan ini semakin tertekan jiwa kurasakan. Namun begitu pada ketika ini penyesalan air mata darah sekali pun tak akan dapat membersihkan titik-titik noda dan dosa yang telah aku lakukan itu.

Semuanya bermula ketika aku menjangkau usia awal remaja. Ketika itu aku dikenali sebagai seorang remaja yang pendiam dan jarang bergaul dengan rakan-rakan sebaya. Aku sering menghabiskan masa dirumah dan teman yang paling rapat ialah adik perempuanku yang bernama Maya. Tetapi ada satu tabiat burukku yang tidak diketahui oleh orang ramai iaitu aku gemar mengendap.

"Urghh.. Wa.. Ma.. Wa pa.. Uuu. N kasi cepat," desah Kak Shinta(29th), polis wanita, kawan makcik Dewi yang bertugas di Balai itu, sambil membantu N menarik punggung N supaya menghenjut agar zakar N rapat ke vaginanya. Air yang banyak membuatkan puki Kak Shinta becak.

N mencabut penisnya, menyembamkan mukanya ke vagina Kak Shinta.. Kemudian menjilat dan menghirup air yang membasahi puki Kak Shinta. Kak Shinta terkinjal-kinjal kakinya di angin dengan kangkangan pehanya diluaskan. N terus menjilat clit Kak Shinta kemudian mengulomnya

No comments:

Post a Comment